POLITYKA PRYWATNOŚCI


Poniższy dokument reguluje Politykę prywatności i plików „cookies” strony internetowej prowadzonej w domenie parkinglotniskowy.com.pl (zwanej dalej Stroną).

Administrator Strony

Administratorem Strony oraz danych osobowych zawartych na Stronie jest Izabela Andrzejewska, prowadząca jednoosobową działalność gospodarczą pod firmą:

Holiday Parking Izabela Andrzejewska
ul. Słowackiego 197
80-298 Gdańsk
NIP 584-259-86-15

Kontakt z administratorem możliwy jest pod adresem e-mail: parkinglotniskowy@gmail.com

Dane osobowe

Administrator przetwarza dane osobowe Użytkowników Strony w następującym zbiorze:

“ZBIÓR DANYCH OSÓB KORZYSTAJĄCYCH Z FORMULARZA REZERWACJI PARKINGU”

  • zakres przetwarzanych danych: imię i nazwisko, numer telefonu, adres e-mail, dodatkowe uwagi dotyczące rezerwacji np. numer rejestracyjny pojazdu
  • cel przetwarzania danych: dane osobowe pozyskane z formularza rezerwacji przetwarzane są w celu potwierdzenia oraz dokonania rezerwacji miejsca parkingowego
  • podstawa prawna: prawnie uzasadniony interes Usługodawcy (przetwarzanie na żądanie osoby, której dane dotyczą – chęć dokonania rezerwacji).

Administrator danych osobowych dochowuje szczególnej i należytej staranności w celu ochrony praw Użytkowników, których dane podlegają przetwarzaniu, a w szczególności zapewnia, aby dane te były: przetwarzane zgodnie z prawem, zbierane tylko dla wyszczególnionego powyżej celu, niepoddawane dalszemu przetwarzaniu niezgodnemu z powyższym celem, adekwatne w stosunku do celów, w jakich są przetwarzane, odpowiednio zabezpieczone, przechowywane w postaci umożliwiającej identyfikację osób, których dotyczą.

Powierzenie przetwarzania danych osobowych

Administrator danych osobowych zastrzega, iż zgodnie z przepisami ustawy o ochronie danych osobowych, może powierzyć przetwarzanie danych osobowych Użytkowników, których danymi administruje, innym firmom w celu prawidłowego wykonania przez te firmy czynności związanych np. z hostingiem, administracją, utrzymywaniem oraz zarządzaniem Stroną, a także z dochodzeniem roszczeń oraz wyjaśnieniem okoliczności niedozwolonego korzystania z usług świadczonych drogą elektroniczną.

Uprawnienia Użytkownika

Użytkownikom przysługuje prawo kontroli przetwarzania danych, które ich dotyczą. Jest to zwłaszcza prawo do:

  • dostępu do treści swoich danych,
  • poprawiania lub uzupełnienia swoich danych osobowych,
  • czasowego lub stałego wstrzymania przetwarzania swoich danych
  • osobowych,
  • usunięcia swoich danych,
  • wniesienia sprzeciwu do przetwarzania danych osobowych,
  • wniesienie skargi do organu nadzorczego.

Jeśli użytkownik chce skorzystać z któregoś ze swoich praw, proszony jest o kontakt mailowy z Administratorem danych osobowych: parkinglotniskowy@gmail.com

Pliki Cookies

Ciasteczka (ang. cookies) to niewielkie pliki, zapisywane i przechowywane na komputerze, tablecie lub smartphonie Użytkownika, podczas gdy odwiedza on różne strony w internecie. Ciasteczko zazwyczaj zawiera nazwę strony internetowej, z której pochodzi, „długość życia” ciasteczka (to znaczy czas jego istnienia), oraz przypadkowo wygenerowany unikalny numer służący do identyfikacji przeglądarki, z jakiej następuje połączenie ze stroną internetową.

Pliki cookies są stosowane w celu śledzenia ruchu na stronie, ułatwiają prawidłowe funkcjonowanie witryny, a także pomagają dostosować stronę do wymagań poszczególnych internautów, zapamiętując ich preferencje oraz sposób zachowania w serwisie. Mogą być także wykorzystywane do przechowywania haseł i danych do logowania.

Zarządzanie plikami cookies

Użytkownik może w każdej chwili dokonać zmiany ustawień swojej przeglądarki, aby zablokować obsługę plików cookies lub każdorazowo uzyskiwać informacje o ich umieszczeniu w swoim urządzeniu. Inne dostępne opcje można sprawdzić w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Należy pamiętać, że większość przeglądarek domyślnie jest ustawione na akceptację zapisu plików cookies w urządzeniu końcowym.

Informacje dotyczące zmiany ustawień plików cookies w najpopularniejszych przeglądarkach dostępne są na poniższych stronach:

Pliki cookies wykorzystywane na naszej Stronie

Na naszej Stronie wykorzystywane są dwa rodzaje plików cookies: „sesyjne” (session cookies) oraz „stałe” (persistent cookies).

  • Sesyjne pliki cookies są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej).
  • Stałe pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.

Nasza Strona umieszcza pliki cookies wykorzystywane przez partnera Google Inc. Wynika to z faktu, że na Stronie zainstalowane jest narzędzie Google Analitycs, które zbiera anonimowe informacje o odwiedzanych podstronach naszej witryny. Pliki cookies wykorzystywane przez partnera podlegają jego własnej polityce prywatności. Jeśli Użytkownik chce zablokować zbieranie danych przy pomocy tego narzędzia, może skorzystać z linku: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Na naszej Stronie są następujące pliki cookies:

  • _ga – ten rodzaj plików cookie jest związany z Google Universal Analytics. Jest on używany do rozróżniania unikalnych użytkowników poprzez przypisanie im losowo wygenerowanych numerów jako identyfikatorów klienta i wykorzystywany jest do obliczenia ilości odwiedzających (czas przechowywania: 760 dni).
  • _gat – ten rodzaj plików cookie jest związany z Google Universal Analytics. Jest używany do monitorowania i śledzenia zachowania odwiedzających Stronę, anonimowo. Plik ten nie przechowuje żadnych informacji o użytkowniku i wykorzystywany jest do ograniczania liczby zapytań wysyłanych do usługi doubleclick.net.(czas przechowywania: 10 minut).
  • _gid – służy do odróżniania poszczególnych sesji (odwiedzin). Jest on odnawiany każdorazowo po przesłaniu danych do Google Analytics (czas przechowywania: 24 godziny).

Inne pliki cookies używane na naszej Stronie:

  • language - zapamiętuje wybrany język witryny (czas przechowywania: 5 lat od ostatniej aktywności).
  • laravel_session - przechowuje dane sesyjne (czas przechowywania: 2 godziny od ostatniej aktywności lub do końca sesji).

Inne

Strona zawiera odnośniki do innych stron internetowych. Nie ponosimy odpowiedzialności za obowiązujące na tych stronach zasady przestrzegania polityki prywatności. Zalecamy zapoznać się z polityką prywatności tych stron po wejściu na nie.

W przypadku zmiany obowiązującej polityki prywatności, wprowadzone zostaną odpowiednie modyfikacje do powyższego zapisu.

Price list

Days

Special
prices

Online
payment

1 25 PLN 20 PLN
2 30 PLN 25 PLN
3 40 PLN 30 PLN
4 45 PLN 35 PLN
5 50 PLN 40 PLN
6 55 PLN 45 PLN
7 59 PLN 50 PLN
8 65 PLN 55 PLN
9 70 PLN 60 PLN
10 75 PLN 70 PLN
11 85 PLN 75 PLN
12 89 PLN  80 PLN
13 89 PLN  85 PLN
14 95 PLN  89 PLN

Over 14 days individual prices.
 
Aplikacja NaviParking Parking lotnisko Gdańsk - Parking Holiday

Oficjalny parking ITAKA

Jesteśmy oficjalnym parkingiem Biura Podróży ITAKA.
Zawsze aktualne oferty last minute na www.itaka.pl

Partner biura OASIS TOURS

Jesteśmy partnerem Biura Podróży OASIS TOURS.

Zawsze aktualne oferty last minute na http://www.oasistours.com.pl

Partner biura TUI Centrum Podróży

Jesteśmy partnerem biura TUI Centrum Podróży.

Zawsze aktualne oferty last minute na http://tui.pl

Polub nas na Facebooku!